Onthulling nieuw promotiemateriaal bedrijfsterrein

Donderdag 6 november vond de onthulling plaats van nieuw promotiemateriaal verkoop bedrijfsterrein Arkerpoort, Spoorkamp en De Flier. Op een scherm werd een foto van het nieuwe promotiemateriaal – de steigeropbouw – geshowd. De nieuwe look is energiek en benadrukt de bedrijvigheid in de FoodValley.

Wethouder Horst. “Nu de economie weer aantrekt is het zaak dat actief gewerkt wordt aan de verkoop van kavels op bedrijventerreinen. Belangrijk voor zowel de gemeente als het bedrijfsleven om de economie en de werkgelegenheid een duidelijke impuls te geven”.

Nijkerk goed op dreef
De gemeente Nijkerk is goed op dreef met de verkoop van bedrijfsterrein. In de terreinen Arkerpoort en De Flier zijn dit jaar diverse verkopen van percelen gerealiseerd. Voorbeelden zijn de bouw van het nieuwe hoofdkantoor van Vreugdenhil en hectares die door Bieze Food Groep zijn gekocht. Zeer recent heeft De Vries Beheer grond in de Flier aangekocht.

Volop in ontwikkeling
Met bedrijventerrein De Flier, ten zuiden van de A28 wil de gemeente Nijkerk nieuwe uitbreidingsmogelijkheden scheppen voor bedrijven. Terrein de Flier heeft een oppervlakte van 27 hectare netto. Aan de rand van het plan Groot Corlaer, nabij het spoor en de A28 ontstaat een modern kantorenpark met een brede bestemming met de naam Spoorkamp. Naast kavels voor kantoren is er een school, een gezondheidscentrum en twee kerken gerealiseerd. Bedrijventerrein de Arkerpoort is gelegen aan de snelweg en de afslag Nijkerk-Zuid. Terrein de Arkerpoort heeft een oppervlakte van ongeveer 4 hectare.