Autoreclame

Elke bedrijfsauto is een potentieel rijdend billboard. Wist je dat je met autoreclame gemiddeld 160.000 contactmomenten heeft per maand? Dat zijn bijna twee miljoen impressies per jaar! Kortom; een uitstekend reclamemiddel om naamsbekendheid te creëren.

Afhankelijk van jouw voertuig, wensen en budget maken wij een ontwerp dat reclamepower heeft. Dat kan al met het aanbrengen van de bedrijfsnaam en het logo tot het volledig “carwrappen” van een bedrijfsbus.

Jouw logo of huisstijl doorvoeren op de auto, bedrijf bus of vrachtauto? Geen probleem! Wij werken graag een ontwerp voor je uit. Het ontwerpen, produceren en monteren gebeurt allemaal in eigen huis. Wij werken uitsluitend met kwalitatieve materialen.

Voorbeelden van auto reclame?
Autobelettering is een relatief goedkope en eenvoudige manier om reclame voor je bedrijf te maken. Wij zorgen er voor dat je bedrijfsauto een verschijning wordt. Denk hierbij aan een subtiele striping, logo of snij-tekst tot aan het compleet plakken van jouw auto. Ook voor tijdelijke magneetstickers kun je bij ons terecht.

Voor autoreclame heb je maar 3 seconden de aandacht… Met Afdeling Sign ga je altijd opvallend op weg. Dat noemen wij reclamepower!

Benieuwd naar de mogelijkheden of wil je graag vrijblijvend advies ontvangen? Neem gerust contact met ons op!

Autobelettering
Autobelettering
Carwrap
Carwrap
Belettering aanhangers en trailers
Belettering aanhangers en trailers
Vrachtwagen belettering
Vrachtwagen belettering
Magneetstickers
Magneetstickers