Afdeling sign is inleven, creëren, realiseren

De Stad Nijkerk – 09-09-2012

NIJKERK – Gevelreclame, autobelettering en zelfs routing. Allemaal visitekaartjes van uw bedrijf of instelling. Afdeling Sign, een van de onderdelen van de Crea & Artiva Groep uit Nijkerk, heeft alle disciplines in huis om uw bedrijf op de kaart te zetten.

Afdeling Sign is een nieuwe afdeling binnen de Crea & Artiva Groep. Omdat men binnen de groep altijd sprak over de ‘afdeling sign’ is dat ook de bedrijfsnaam geworden.

door Maureen van Goethem

Afdeling Sign is een bedrijf dat zich heel bewust lokaal bezighoudt met creatieve oplossingen wat betreft signing. Daarbij kunt u denken aan bewegwijzering in en rond uw bedrijf, gevelreclame, autobelettering en -wrapping, bedrukte bedrijfskleding, winkeluitstraling en lichtreclame.

Vormgeving
Vormgeving is een vak apart. Een vak dat de mensen van Afdeling Sign op het lijf geschreven is. Met als resultaat in het oog springende, creatieve ontwerpen waarmee u het verschil kunt maken. Doordacht tot in de puntjes, desgewenst naadloos aansluitend op de huisstijl van uw bedrijf of organisatie. ,,Wij verplaatsen ons in de wereld van de doelgroep van de opdrachtgever. Dat begint altijd met een gesprek. Daarin doen wij onze ideeën uit de doeken en structureren wij wat belangrijk is,” aldus Tyno Koelewijn, salesmanager van de Crea & Artiva Groep.

Afdeling Sign heeft een aantal creatieve mensen op de eigen ontwerpafdeling die huisstijlen kunnen ontwikkelen. Daarnaast een eigen productieafdeling waar bijvoorbeeld de folies gesneden worden en voertuigen beplakt kunnen worden. Hier wordt ook alles voor gemonteerd om het op locatie weer te monteren.

Herkenbaar
Een herkenbare, opvallende of originele signing verleent uitstraling aan uw bedrijf. Of het nu gaat om uw (winkel)pand of bedrijfsauto: De creatieve mensen van Afdeling Sign verzorgen zowel het ontwerp als de volledige uitvoering.

Van en voor alle markten
Kortom: Afdeling Sign is van alle creatieve markten thuis. Veelzijdigheid is de tweede natuur. Met grafische vormgevers in huis beschikt het bedrijf over alle disciplines.

Alle disciplines werken dan ook bijzonder hecht samen en streven naar eenzelfde intensieve samenwerking met opdrachtgevers.