Afdeling Sign ontvangt keurmerk SI’BON

Getraind in reclamepower

19 mei 2017

Afdeling Sign heeft van SI’BON, de organisatie voor binnen-en buitenreclame, het keurmerk voor Erkend signbedrijf ontvangen. Afdeling Sign is al jaren gespecialiseerd in het ontwikkelen van bewegwijzering en opvallende promotiematerialen. Het signbureau is dan ook trots op deze erkenning waarbij ze zijn getoetst op onderdelen als ervaring, vakbekwaamheid, productkennis, uitrusting, representativiteit en kwaliteit.

Een belangrijke taak die SI’BON op zich neemt is duidelijkheid creëren in de wereld van de visuele communicatie. Er is namelijk een groot verschil tussen ‘plakletters produceren’ en ‘signmaking’. Daarnaast zijn er verschillende factoren waar signbedrijven rekening mee moeten houden; vanaf welke afstand moet de reclame leesbaar zijn, de juiste kleurkeuze en welke doelgroep moet worden aangesproken? Daarom geeft SI’BON door middel van selectie en herkenning aan wie het vak ‘signmaking’ nu echt beheerst.

Afdeling Sign is gespecialiseerd in het ontwerpen, ontwikkelen en realiseren van unieke reclame, welke bijdraagt aan de herkenbaarheid van de opdrachtgevers. Met het SI’BON keurmerk is bevestigd dat Afdeling Sign uitsluitend werkt met kwalitatief goede materialen, moderne apparatuur en over gedegen opgeleid en vakbekwaam personeel beschikt.

Reclamecheck.nl
Benieuwd hoe de status is van jouw reclamebelettering? Bij Afdeling Sign kan je dit nu gemakkelijk checken via www.reclamecheck.nl en ontvang een vrijblijvend advies!